Eagles till Sverige 2019!

Eagles ska spela på Tele2 Arena i Stockholm den 8 juni 2019. Detta klassiska rockband har sålt hela 150 miljoner skivor och deras konserter är väl värda att se på.

Läs mer på

Göteborgs-Posten om konserten. Eagles har funnits ända sedan 1971 och deras rockstil är något som de flesta kan älska. Några av deras mest populära låtar är “Hotel California”, “Witch Woman”, “Peaceful Easy Feeling” och “Desperado”.

De som spelar i Eagles kommer från södra Kalifornien i USA och det är Don Henley som sjunger, Joe Walsh på gitarr och Timothy B.Schmit på basen. Med alla de åren på nacken så har de erfarenheter och kunskap om hur en lyckad konsert ska gå till. Att de ska spela på den toppmoderna Tele2 Arena gör såklart inte saken sämre.

Eagles har oftast endast en konsert per Sverigebesök, vilket gör att biljetterna snabbt säljs ut. Stämningen är lika bra idag som på 70-talet enligt recensioner av deras olika konserter, vill man uppleva äkta amerikansk rock så bör man se på Eagles någon gång i livet.

Att denna gruppen är en av de stora syns bara man ser på alla 26 miljoner exemplar som deras första “Greatest Hits 1971-1975” album såldes i. Det är mer än någon annan grupp genom tiderna, deras framgång är numera också hyllad genom att de sedan 1998 har en plats på Rock and Roll Hall of Fame där de är bland artister och andra betydelsefulla personer genom tiderna.

Deras sköna och mjuka rockstil är klassisk, den kommer troligen aldrig att bli omodern. Man kan fortfarande höra deras äldre låtar på radion och deras konserter världen över är alltid slutsålda. Så sommaren 2019, då kommer många svenskar att få nya och häftiga minnen för livet när de ser på det klassiska rockbandet Eagles på Tele2 Arena i Stockholm!