Halestorm

Halestorm är ett band som utan tvekan är i toppen av den nyare genren pop/rock! Trots att de har funnits sedan 1997 så är de bättre än aldrig förr, det amerikanska bandet vet precis hur den nya genren ska framföras. Bandet består av Lzzy Hale “sångerska”, Arejay Hale “trummor, bakgrundssång”, Joe Hottinger “gitarr, bakgrundssång” och slutligen Josh Smith “basgitarr, bakgrundssång”.

Gruppen är ett sammansvetsat gäng som kan uppträda live lika bra som att framföra känslor genom en studio. Sångerskan Lzzy är syster till trummisen Arejay vilket säkert medför till deras täta och musikaliska naturlighet, man märker att de känner varandra väl. Läs i

The Guardian om den senaste recensionen. Man märker att även Daniel Dylan Wray är imponerad av gruppen. Den recensionen är ifrån Halestorms turnering som genomfördes i slutet av sommaren 2018.

Deras senaste album heter “Vicious”, den har fått goda recensioner den med. Men ett tips är att lyssna på några av deras andra låtar med. Oavsett vilket musiksmak man har så är det allt som oftast väldigt uppskattat att lyssna på en grym stämma/stämmor samtidigt som man lyssnar till de sköna tonerna av deras olika instrument. Några exempel på bra låtar är “I Miss The Misery”, “Here’s To Us”, “Freak Like Me” och “Mayhem”.

Det speciella med just Halestorm är att sångerskan Lzzy har en otrolig röst som ger en gåshud över hela kroppen. Tonerna kan hon hålla i en evighet! Men även de andra medlemmarna har bra röster som ger gruppen ett helhetsintryck som många andra saknar. Och med den grymt bra musiken i bakgrunden gör det att man riktigt lever sig in i musiken. Även svensk pop/rock är bra men just Halestorm har lite mer hårdrock och känsla än många andra, det gör att de förtjänar en liten plats här.

De lämnar ett avtryck hos en och var av oss och de får verkligen pop/rock att rocka fett!