Hardcore Superstars nya album

Hardcore Superstar har slängt ut sitt nya album som heter “You Can’t Kill My Rock’n Roll” och Johan Lindqvist från Göteborgs Posten har recenserat den.

Inte får varje album som släpps en egen artikel i tidningen men det förtjänar Hardcore Superstar. Deras album har kommit in på 20:e plats i Svenska albumlistan vilket troligen gör att de vill ge gruppen lite mer uppmärksamhet. Läs hela

recensionen här i Göteborgs Postens online tidning.

Det är inte konstigt att de får beröm för deras nya album, de har en otrolig blandning på låtarna vilket gör att lyssnaren nästan åker med på en resa genom Sleaze / Rock-musikens paradis! Några exempel på låtar är “Baboon”, “Bring The House Down” och “Hit Me Were It Hurts”. Hela albumet är helt ok så lyssna och se vad ni tycker om det. Om ni gillar det mycket så gå på en konsert med Hardcore Superstar, deras låtar lär vara tre gånger så häftiga live som från en platta. De bjuder till en riktig show med så det rekommenderas att testa på!

Fast recensionens författare tyder på att Hardcore Superstar inte riktigt håller sitt spår inom Sleaze/Rock-genren så är denna platta ändå bra. Eftersom låtarna är väldigt olika, både i stil och känsla, så får man en musikalisk resa. Många gånger är det känslan i låten som gör musiken, inte själva stilen. Men det är svårt att recensera en platta, all musik är extremt personlig och behöver upplevas på nära håll för att få veta om man gillar musiken eller inte.

Så vill ni veta ärligt vad ni tycker om det nya albumet “You Can’t Kill My Rock’n Roll” från Hardcore Superstar så ska ni lyssna på den. Kanske blir man förvånad över vad man känner när man lyssnar, vare sig det är på ett positivt eller negativt sätt!