Kläder som rockar

Rockens olika genrer är lika många som kläderna i en rockares garderob!

Eftersom det finns så otroligt många olika musiktyper är kläderna väldigt olika beroende på vilken musik man gillar och är influerad av. Något som många gillar är jeans av olika typer, det kan vara mörka eller ljusa jeans. Även jeanstygets tvättning är olika men med passande tillbehör gör jeans så att en rockares stil rockar fett!

Just den rockiga stilen är en stil som kan göras väldigt personlig, man måste inte följa just en färdigstöpt form. Vill man klä sig helt i svart funkar det lika bra för en Death Metal-lyssnare som för en Glamrock-lyssnare. Det som är snyggt är när en person verkligen har hittat sin egen stil, då syns det i hela kroppshållningen! Det är den säkerhet, trygghet och glädje som gör att en rockare rockar.

Nu är det säkert så i alla klädstilar men just de olika rockiga stilarna bärs upp med självförtroende,

och det är då man gillar det! Om man vill klä sig rockigt behöver man inte leta länge. De flesta vanliga klädaffärerna har kläder som man kan göra till en fet rockares kläder. Se bara på

H&Ms “Blues Fuse” som har satt ihop alla deras jeans till en kategori. Det är toppen för man slipper leta. Kolla in de olika jeansstilarna.

Det bästa med H&M är att de aldrig är dyra och man kan få en cool utstyrsel för under 1000-lappen. Nog för att H&M har fått mycket kritik på senaste tiden, kanske är de bättre och rättvisare nu eftersom de är under granskning. Är nog svårt att handla efter hur butiker och affärer är och agerar. Är rädd för att det troligen är många som hade fått stänga eller böta om man hade granskat dem alla. Man får helt enkelt hoppas att de gör rätt för sig. Snygga jeans det har de i allafall!