Ozzy Osbourne till Sverige

Vill ni säga farväl till tidernas största rockstjärna som kallas The Prince of Rock? Då ska ni ta er till Tele2 Arena i februari 2019 när Ozzy ska säga adjö med sin sista konsert i Sverige. Konserten heter passande nog “No More Tours 2”. Anledningen till att det blev en tvåa på slutet är för att tanken var att bandet skulle sagt adjö 1992 vilket inte blev av. Och det var bara tur för oss fans!

Som om Ozzy själv inte är tillräcklig att få se så har han också bjudit in Judas Preist! Denna konsert kommer säkert att blir en av de bästa! Läs mer om

Ozzy Osbourne på wikipedia om ni vill veta mer om honom.

Ozzys karriär som soloartist startades 1980 när han gav ut albumet “Blizzard of Ozz” och redan då blev han en älskad rockstjärna. Innan Ozzys solokarriär kickade igång hade han en bra karriär med gruppen Black Sabbath. Men som vida känt är blev Ozzy sparkad från gruppen eftersom han och gitarristen Tommy Lommy bråkade. På något sätt kanske det var bra, nu fick världen Ozzy!

Under alla år har han haft sällskap av Zakk Wylde som spelar gitarr, Blasko på bas, Tommy Clufetos på trummor och sist men inte minst Adam Wakeman på keyboard. Alla medlemmar har spelat länge tillsammans och de passar verkligen ihop. Egentligen är det väldigt tråkigt att denna konsert snart är här, man hade gärna upplevt 50 år till av Ozzy!

Denna konsert ska handla om just Ozzys 50 år som artist. Spelningen ska hylla bandet, Ozzy och framför allt alla fans. Han tackar personligen alla fans för att göra hans drömkarriär möjlig när han intervjuades av tidningen Rocknytt som finns online. Som om det är Ozzy som ska tacka! Tror att alla har något bra minne till hans låtar. Många av oss har växt upp med honom och det tackar vi Ozzy för!