Rock the Boat

Vill man uppleva en riktigt fet festival som är utöver det vanliga, då ska man åka med kryssningsfartyget Galaxy som Silja Line äger. De har nämligen en årlig festival som heter inget mindre än “Rock the Boat”! Vill ni så läs mer på

Wikipedia eller på Tallink Siljas hemsida, där finns mer information om kryssningen och aktuella datum.

Ända sedan 2008 har båten Silja Line haft en årlig festival med inriktning på Rock N Roll! Det är en kryssning där stora artister inom rockmusikens värld uppträder. Se bara vad år 2018 bjuder på för artister.

Hammerfall, den äkta svenska hårdrocksgruppen. Ni kan läsa om Hammerfall i en annan artikel på sidan om ni vill veta mer om gruppen. De var på en världsturné år 2016 och är hur bra som helst på scenen!

Lancer, den stenhårda gruppen från Arvika. De spelar Power Metal/Heavy Metal och trots att de är ganska nya i gemet är bandet grymma ihop. Deras debutalbum släpptes 2012 i Japan och därefter har de fem killarna släppt ytterligare två album.

Bloodbound, ett Power Metal-band som funnits sedan 2004. På denna tid har de tre medlemmarna hunnit turnera i hela 25 länder runt om i världen samt släppt 8 skivor! De kör stenhårt med all rätt – de kan verkligen rocka stenhårt!

Shadow Quest, bildades år 2014 och består av gitarristen Ragnar Widerberg, Kaspar Dahlqvist på keyboard, basisten Jari Kainulainen och trummisen Ronny Milianowicz. Även dessa är grymma på scenen och kör med riktig fet men ändå publikvänlig rock. Deras rock är något som de allra flesta kan älska och de sjunger grymt bra.

Om inte dessa svenska rockband vore nog är det ingen mindre än Dregen som ska vara DJ under kryssningen. Som ni hör är detta verkligen en kryssning utöver det vanliga. Det bästa är att kryssningen är ett årligt event!