Man måste verkligen inte ha ett tak över huvudet för att lyssna på feta rockartister från hela världen i Stockholm. Det bjuds årligen på olika rock scener utomhus runt om i Stockholm. Kolla in några av dem här.

Rockfesten

Rockfesten i Kungsträdgården, Stockholm. Detta är en fest för alla. Det kommer varje år artister från alla världens ändar och ger publiken ett minne för livet, att vara ute i de fina grönområdena gör upplevelsen så mycket bättre med! År 2018 kom till exempel artister som Hardcore Superstar, Dead by April, Mustach, Violet Vanine och Ballbreaker (AC/DC Tribute) till Kungsträdgården. Där spelas rock för alla och det är fri entré! Sen gör det inget att maten är grymt god heller.

Gröna Lund

Många tänker på alla karuseller och sockervadd när man säger Gröna Lund, men faktum är att här spelar många riktigt häftiga konserter varje år! Det finns två olika scener, lilla scenen och stora scenen. På dessa scener har Marilyn Manson, The Hellacopters, Prophets of Rage och Mando Diao spelat. Hela maj, juni, juli och augusti är fullspäckade med alla typer av konserter. Det bästa med Grönan är att man kan få se varenda konsert under en hel sommar för bara 270 kr! Köper man “Gröna kortet” som finns på deras sida så har man en minnesvärd sommar för nästan inga pengar alls!

Varje år tillkommer det konserter med rockartister och festivaler runt om i Stockholms grönområden. Det lättaste är att söka efter festival eller rockkonsert i Stockholm så kommer flera bra sidor upp med tips. MetalCentral och alltomstockholm är två sidor för inspiration! Att uppleva rock utomhus är ett måste att testa, energin sprider sig som en löpeld trots att där inte är väggar och tak. Och är man ute så blir det inte lika trångt eller dålig luft som det kan bli inomhus.