Stockholm har många scener för alla sorters rockare, allt från Ercisson Globe till Debaser vid slussen i Stockholm! Många älskar rock vilket märks varje år när Rock City Stockholm spelar på Annexet eller när Kungsträdgården kör igång med deras årliga rockfest.

Ericsson Globe

Detta är den största sfäriska byggnaden i världen. Globen som den också kallas byggdes 1989 och är känd för sin flexibilitet, utöver det otroliga taket då vill säga. De har haft alla stora rockband, exempelvis Ozzy Osbourne, Iron Maiden och AC/DC med flera. Publikrekordet ligger på 17.303 personer när Metallica spelade år 2018! Varje år kommer grymma rockband och lyfter hela byggnaden. Detta är utan tvekan den scen i Stockholm som ger mest spektakulära shower inomhus.

Hovet

Detta är en av Stockholms äldre scener, liksom Globen så är detta också en multibyggnad som görs om inuti inför olika evenemang. Byggdes år 1955 och har haft flera stora grupper där som The Beatles, Queen, Slipknot och många fler. Detta är en lite mindre scen med 9000 platser ungefär. Trots att det är mindre plats så är trycket riktigt högt när det är konserter, helt klart värd att besöka!

Tele2 Arena

Tele2 Arena, den moderna rockscenen i Stockholm. Om man gillar super snabbt wifi och mycket high tech så är detta utan tvekan den bästa inomhus scenen för världens bästa rockstjärnor! De har ett tak som är skjutbart och över 6000 digitala skärmar! Den maffiga publiksiffran på cirka 40.000 personer per konsert visar verkligen att Tele2 Arena vill vara bäst. Rockstjärnor som The Rolling Stones, Aerosmith och Gyllene tider har uppträtt här.

Dessa tre är troligen de mest kända inomhus scener som Stockholm har, trots att de också anordnar Fotboll och Hockeymatcher så gör de grymma rockkonserter med! Året runt kommer det grymma rockartister för att ge den svenska publiken minnen för livet. Stockholms rockscener saktar inte av för fem öre så det gäller att hänga med!